Superhelg og supersesong for G10 og G11!!

Postet av Nannestad IL - Håndball den 6. Mar 2016

Det har vært en strålende helg for G10 og G11, med 3 viktige lokaloppgjør som endte med 3 overbevisende seire. G11 fikk sesongens største seier mot Frogner på lørdag, og fulgte opp med en sterk borteseier mot Fet på søndag. G10 møtte Fjellhammer borte, det eneste laget vi ikke klarte å slå før jul, og denne gangen endte det med en komfortabel 7-mål seier til Nannestad.


Det nærmer seg avslutningen av sesongen, og det har utvilsomt vært en strålende sesong for guttelagene. Til tross for at spillergruppa var litt liten ved sesongstart, kun 13 spillere, valgte vi å satse offensivt og melde på 2 lag i nivå 1 denne sesongen. Det har gutta taklet på en suveren måte, og har levert på høyt nivå stort sett hver eneste helg. Utviklingen har vært stor både for lag og enkeltspillere, og med rekruttering til begge lag gjennom sesongen ser det lyst ut for guttehåndballen i Nannestad.


Etter helgens kamper kan vi fastslå at Nannestad pr i dag har Romerikes klart beste G10 lag, og i hvert fall Romerikes nest beste G11 lag. Og skulle det bli seier for G11 mot Fjellhammer i sesongens siste seriekamp neste helg, kan også de kalle seg best på Romerike.

Ikke rart det moro å være med den gjengen her !!


Øyvind


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline