Nina Elise Eik

Nina Elise Eik

DUGNAD 2015 – Salg av kaker og karameller

Postet av Nina Elise Eik den 26. Apr 2015

Styret i NIL fotball har besluttet å avslutte salg av fotball-lodd i 2015 pga lav fortjeneste tidligere i år. Klubben er fremdeles avhengig av noe inntekter fra dugnad og vil derfor erstatte loddsalg med salg av karameller og sjokoladeflarn.

Hver spiller vil få utlevert ca 10 bokser (5 av hver type) i etterkant av en av de nærmeste treningene. Lagledere vil informere om når boksene deles ut slik at foreldre er oppmerksomme på dette. Boksene skal selges for 60 kr stykket og penger innbetales til respektive lagledere senest 31 mai 2015.

Det anbefales at spillerne går sammen i mindre grupper og selger i sitt nærmeste nabolag. For de yngste spillerne anbefales det at en voksen følger med dersom det selges til husstander hvor ungene ikke er kjent.

For spørsmål vedrørende salg kontakt Kenneth Eik (48047268)

Lykke til med salget!

Hilsen

Styret i NIL football


Huskeregel ved salg:
Vær alltid høflig og blid mot de som kjøper av dere og også de som ikke kjøper. Tenk gjennom hva du skal si før du begynner å selge. Fortell gjerne at pengene går til drift av fotballaktivitetene i bygda slik som drakter, baller, deltakelse på cuper og serier osv. Jo flere vi spør, jo flere får vi solgt selv om vi får noen nei også.

Kommentarer

0 Kommentar

Kommentarfelt er stengt

Levert av IdrettenOnline