Nannestad E-Sport

Postet av Tore Alm den 28. Okt 2020

NANNESTAD E-SPORT - Ny gren!

Da har tiden kommet for å starte opp med E-Sport i Nannestad. E-Sport ble på styre-/medlemsmøte den 26.08.2020 vedtatt som egen gren i idrettslaget.

Sitat fra protokoll: " NIL ønsker å starte E-sport gruppe. Idrett som er ny, men vi ønsker å skape et miljø for dette i Nannestad. Samle ungdommen i et lokale og skape fellesskap. Nannestad kommune stiller med midler til E-sport gruppen til utstyr og lokaler i kjelleren på klubben. Det er tre personer som er villige til å starte gruppen som trenere"

Tore Alm er leder for E-sport og vil være ansvarlig for å starte opp denne gruppen.

Det er avholdt flere møter mellom NIL og Nannestad kommune om fremdriften, og hvordan dette skal organiseres.

Nannestad kommune har fått tildelt midler til innkjøp av teknisk utstyr.

Idrettslaget har fått innvilget midler fra Sparebankstiftelsen og har søkt om midler av Gjensidigestiftelsen for oppussing av lokalene nede i kjelleren ved klubben hvor kommunen har tildelt lokalet til dette.

Medlemmene i gruppestyret har vært på befaring både hos "House of Nerds" på Vulkan i Oslo og E-Sport gruppen tilhørende Lørenskog IF, beliggende på Metro kjøpesenter i Lørenskog. Dette var meget inspirerende og vi har en god plan på hvordan dette skal bli. Men vi tar imot andre forslag for å kunne sette vårt eget særpreg på lokalene.

Vi vil holde dere informert om videre fremdrift og legge ut nyheter så raskt ting faller på plass.

Har du lyst til å være med eller melde deg inn som medlem i Nannestad E-sport kan dette gjøres ved å sende mail til: e-sport@nannestadil.no (Navn, fødselsdato, adresse, telefonnummer og mailadresse)

Medlemskontigent vil være 150,-

Har du spørsmål eller andre forslag er det bare å ta kontakt.

Er du en ildsjel og være med på å drifte dette sammen med oss ønsker vi også at du tar kontakt, vi har plass til flere!