Nannestad IL - Håndball

TV-aksjonen 2017 - Nannestad trenger bøssebærere - er du med?

Postet av Nannestad IL - Håndball den 8. Okt 2017

Til lag og foreninger i Nannestad kommune!

Nå nærmer vi oss tidspunktet for årets TV-aksjon. Aksjonsdagen er søndag 22. oktober 2017. I år er det UNICEF som har fått tildelt TV-aksjonen.

Årets TV-aksjon skal gi UNICEF mulighet til å gi skolegang til barn som vokser opp i noen av verdens verste konfliktområder; Colombia, Mali, Syria, Pakistan og Sør-Sudan. UNICEF er verdens største hjelpeorganisasjon for barn, og har som hovedoppdrag å sørge for at alle barn får sine rettigheter ivaretatt. UNICEF arbeider både med langsiktig utvikling og nødhjelp.

TV-aksjonen er faktisk verdens største nasjonale dugnad!

Vi i kommunekomiteen er i gang med forberedelsene og trenger mange bøssebærere. Vi håper at DU vil hjelpe til, slik at alle Nannestadsokninger får besøk og dermed mulighet til å bidra økonomisk til aksjonen.

Kanskje vet du om andre som også vil være bøssebærer; en nabo, slektning eller noen fra koret eller idrettslaget! Da kan vi bli enda flere enn tidligere.

Bli med på årets viktigste søndagstur!

Som bøssebærer på aksjonsdagen 22. oktober vil din oppgave være:
·         Møte på angitt sted (avtales i forbindelse med påmelding) og hente innsamlingsbøsse. Oppmøtetidspunkt er kl. 15.30.
·         Gå/kjøre din tildelte rode/rute.
·         Levere inn bøssen etter at du har gått runden, ca. kl. 17.00.
·         .........og kanskje du har tid til en kaffekopp og en prat!

Du kan melde deg som bøssebærer via følgende kanaler:
·         Gå inn på https://blimed.no/boessebaererskjemaet/ og meld deg via den sentrale bøssebærerdatabasen.
·         Ring tlf 02025
·         Ta kontakt med kommunens Servicekontor på tlf 66 10 50 00 eller epost servicekontoret@nannestad.kommune.no
·         Eller du kan svare på denne eposten.

Håper på positiv tilbakemelding fra deg innen 12. oktober!

Vi sees på aksjonsdagen!
Nannestad kommune v/kommunekomiteen