Kjell Erik Dahl

Fotballens Henning fikk fotballkretsens Lederstipend på kretstinget

Postet av Kjell Erik Dahl den 21. Mar 2017

Fotballkretsens Lederstipend gikk til vår egen tidligere leder i fotballgruppa. Henning Jahr Kristiansen har siden 2010 vært leder av fotballen og ble på kretstinget hedret med Akershus Fotballkrets sitt Lederstipend. Dette er en hederspris som kan deles ut hvert år til en mann og en kvinne som over tid har gjort et godt stykke arbeid for fotballen i kretsen. Henning fikk prisen sammen med Heidi Røtterud fra Raumnes & Årnes IL. (Bilde viser Henning med Anne fra fotballkretsen)

Henning har vært leder i fotballgruppen i NIL siden 2010 og har brukt mye av sin tid for fotballen i klubben. Henning har også vært fotballens representant i klubbens hovedstyre.

Nannestad IL setter pris på den jobben Henning har gjort for klubben siden han ble med og undertegnede vet at det har vært mange utfordringer, opp og nedturer - men mest av alt mye idrettsglede og moro. Det er utrolig gøy at Fotballkretsen også legger merke til den jobben som legges ned i en breddeklubb som vår.

Vi i NIL gratulerer Henning med hedersprisen og er stolte over at den gikk til en av våre!