Uavgjort mot Dal

Postet av Gutter 2005 den 3. Jun 2016

Været skal man ikke klage på, kanskje litt i varmeste laget. Men gutta stod på, kjempeflinke var de.

Skrevet på vår facebook side av trener:

"Uavgjort for G11 mot Dal etter en heroisk innsats av gutta. Varmen preget nok gutta, men herlig jobba uansett. Til tider meget pen spill som gir treneren gåsehud i varmen. Utfordringen er når motstanderen bryter og vi er på tur framover."

Vil si at dette var en av de bedre kampene de har spilt, de fikk løftet blikket til tider og sendt gode pasninger. Det begynner virkelig å ligne noe :-)

Resultatet ble 1-1. Heia Nannestad!Foto: Jeanette Nytorpet

Foto: Jeanette Nytorpet0 Kommentar

Suveren seier for G11 mot Raumnes & Årnes

Postet av Gutter 2005 den 17. Mai 2016

Endelig en etterlengta seier, den var så vel fortjent. Laget fungerte bedre med samspill i dag, og vi var mer våkne. Fortsatt litt mer terping på det å snakke sammen på banen, men det kommer seg. Lagene var ganske jevne i starten, men så dro vi fra i 2dre omgang.

Var så vanvittig gøy, og vi på sidelinja var over middels engasjerte over spillerne våre. Nesten like slitsomt som å være utpå banen selv ;-)

Resultatet ble 8-3 til NIL G11, jippi!!!!


0 Kommentar

Første seriekamp i år for G11

Postet av Gutter 2005 den 29. Apr 2016

Da var det endelig første G11 kamp, og vi starta med hjemmekamp mot Eidsvoll.

Været starta bra, men skifta litt underveis til regn og vind. Ikke helt etter bestillingen, men vi har da vært borti verre enn dette (som på Løvenstad cup tidlig i april).

Nannestad startet med å gå opp i ledelsen etter kort tid. Men jevna seg fort ut. Plutselig hadde vi et par glipp, og Eidsvoll ledet nå 5-2. Det så lenge ut til å bli stillinga.

Plutselig hadde vi marginene på vår side og fikk 3 mål på 5-7 min. Hjelpes så spennende, var jo ikke mulig å stå stille langs sidelinja. Ikke vært med på så spennende minutter, og supporterne var ivrige. Nå var det uavgjort. Jippi!

Dessverre klarte Eidsvoll å få inn et siste mål like før kampslutt, og kampen endte 6-5. Men synes vi alt i alt skal være fornøyde. Flinke gutter, og jente :-)

Heia Nannestad!0 Kommentar

Eidsvold Turn Cup 2015

Postet av Gutter 2005 den 16. Aug 2015
Nannestad Rød - Hvit G10

0 Kommentar

CUP PÅ LØVENSTAD

Postet av Gutter 2005 den 20. Apr 2015

G10 Nannestad IL stilte med 2 lag på Løvenstad Cup den 18/4. Her er noen bilder av de flinke gutta :-).
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline