Tine Fotballskole - påmeldingfrist flyttet til 1. august

Postet av Nannestad IL - Fotball den 4. Jul 2019

Hei :-) vi ønsker oss flere påmeldinger til Tine Fotballskole. Påmeldingfristen er flyttet til 1. august. Følg denne linken for mer informasjon om fotballskolen.

Tine Fotballskole er for barn mellom 6 til 12 år.

Tine Fotballskole 2019

Postet av Nannestad IL - Fotball den 16. Mai 2019

TUSEN TAKK FOR INNSATSEN PÅ DUGNAD I GÅR :-)

Postet av Nannestad IL - Fotball den 16. Mai 2019

Onsdag 15. mai hadde Nannestad IL Fotball dugnad på plassen utenfor hallen. Store og små hjalp til med å rydde området for søppel. Flere jobbet også med og rydde i kjeller og skru sammen de nye tribunene. Mot slutten av dugnaden ble det servert pølser og saft til alle som hadde deltatt. Tusen takk for innsatsen alle sammen.

Leie av bod i kjeller på klubbhus

Postet av Nannestad IL - Fotball den 24. Nov 2018

Ønsker du å leie en bod for å slippe å ta med deg vått utstyr hjem i bilen fra Nannestad Stadion?

Da bør du lese dette.Leie av boder.doc

Trenere til Nannestad IL fotball

Postet av Nannestad IL - Fotball den 24. Okt 2018

Hei.

Sitter du inne med en trenerrolle i tankene som du aldri helt har turt prøve ut?

Har du som regel en mening om hvordan laget burde spilt der ute på banen når du står å ser på?

Har du sluttet med fotball eller går i de tanker, men ikke helt vil bort fra fotballen?

Går du på idrettslinje og har lyst til å forsøke deg i praksis?

Da er det nettopp deg vi ønsker å komme i kontakt med.

Vi jakter alltid etter trenere som kan være med å gjøre den lille forskjellen for de som trener og spiller fotball i Nannestad.

Om du har masse krutt i bena og kunne tenkt deg flere å jogge med på bestemte dager så gi oss beskjed, så kan vi organisere dager hvor fokuset er utholdenhet.

Er du en keeper fra tidligere karrière og kunne tenkt deg å lært bort dine kunnskaper, så gi oss beskjed så ordner vi med enkelte dager eller faste dager i uka som dette kan være fokuset.

Er du bare nysgjerrig på hva dette er, så nøl ikke med å ta kontakt for en liten fotball prat.

Mvh:

Styret ved