Hallvakter høsten 2018

Filen ligger også under fanen hallvakter, høst 2018

VÅRDUGNAD 2018

Postet av Nannestad IL - Fotball den 23. Apr 2018

Mandag 30. april og torsdag 3. mai kl 17:30 til 20:30.

Oppgaver som må utføres:

• Plukke søppel
  • Koste og rake plassen
  • Rydde i kjelleren/boder
  • Rydde og vaske i kjellerstua
  • Snekker arbieder på klubbhuset

Vi griller pølser og serverer drikke underveis i dugnaden :-)

2018 VÅRDUGNAD NIL Fotball.docx

Nannestad IL Fotball søker etter engasjerte og dyktige trenere til flere av våre lag

Postet av Nannestad IL - Fotball den 18. Okt 2017

Er du glad i å jobbe med barn og fotball?

Da har du muligheten til å gjøre dette hos oss i Nannestad IL Fotball. Vi er en klubb med ca 100 spillere og har hjemmearena på idrettsanlegget i Nannestad Sentrum. Vi har i dag lag fra G06 til G15 og trenger å styrke vårt trenerapparat med flere trenere. Vi ser etter unge som ønsker å lære det å være trener, og de som har litt mer erfaring fra tidligere trenerjobber.

Frem til nå har trenerjobbene vært basert på frivillighet fra foreldre og voksne som tilhører klubben, vi ser nå at dette må endres på. NIL Fotball tilbyr alle trenere muligheten til å utvikle seg videre via kurs og utdanning, eget treningsrom, møtelokaler og treningsklær.

Syns du at dette kan være interessant og er nysgjerrig, ta kontakt med leder av NIL fotball Knut-Arne Andersen på mob: 468 47 770 eller nannestad.fotball@gmail.com

Nannestad IL Fotball

Smedstuvegen 8