Leie av bod i kjeller på klubbhus

Postet av Nannestad IL - Fotball den 24. Nov 2018

Ønsker du å leie en bod for å slippe å ta med deg vått utstyr hjem i bilen fra Nannestad Stadion?

Da bør du lese dette.Leie av boder.doc

Trenere til Nannestad IL fotball

Postet av Nannestad IL - Fotball den 24. Okt 2018

Hei.

Sitter du inne med en trenerrolle i tankene som du aldri helt har turt prøve ut?

Har du som regel en mening om hvordan laget burde spilt der ute på banen når du står å ser på?

Har du sluttet med fotball eller går i de tanker, men ikke helt vil bort fra fotballen?

Går du på idrettslinje og har lyst til å forsøke deg i praksis?

Da er det nettopp deg vi ønsker å komme i kontakt med.

Vi jakter alltid etter trenere som kan være med å gjøre den lille forskjellen for de som trener og spiller fotball i Nannestad.

Om du har masse krutt i bena og kunne tenkt deg flere å jogge med på bestemte dager så gi oss beskjed, så kan vi organisere dager hvor fokuset er utholdenhet.

Er du en keeper fra tidligere karrière og kunne tenkt deg å lært bort dine kunnskaper, så gi oss beskjed så ordner vi med enkelte dager eller faste dager i uka som dette kan være fokuset.

Er du bare nysgjerrig på hva dette er, så nøl ikke med å ta kontakt for en liten fotball prat.

Mvh:

Styret ved

Knut-Arne Andersen

fotball@nannestadil.no

UNGDOMSRÅDET - VI ØNSKER GODE KANDIDATER!

Postet av Nannestad IL - Fotball den 24. Sep 2018

Fristen er forlenget til onsdag 26/9-18.

ÅPEN KIOSK I NANNESTAD HALLEN

Postet av Nannestad IL - Fotball den 26. Aug 2018

Nå vil det være åpen kiosk i Nannestad hallen flere dager i uken. Vi er fortsatt i oppstartfasen, men prøver å få ting på plass underveis. Til uken vil kiosken være åpen mandag til torsdag 1730 - 2030. Nå i begynnelsen vil utvalget i kiosken være litt begrenset, men vi kommer til å prøve litt av hvert og se hva som selger. Har dere ønsker for hva vi skal selge kom gjerne med innspill :-)